«Μπλόκο» του Παναιτωλικού στον Παναθηναϊκό

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 22:03
UPD:23:51
Eurokinissi Sports/ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ
A- A A+

Μεγάλη νίκη που σε μεγάλο βαθμό του εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία πήρε ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο, επικρατώντας 1-0 επί του Παναθηναϊκού, ο οποίος παρέμεινε στους 36 βαθμούς και νιώθει ξανά το άγχος για την είσοδό του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Το ματς κρίθηκε από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαβιέ Μεντόζα στο 47'.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός πίεζε αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καλά οργανωμένοι πίσω από την μπάλα και «καθάριζαν» με ευκολία. Δύο φορές χρειάστηκε μόνο να επέμβει ο Ανέστης απομακρύνοντας τις ενέργειες των Αϊτόρ και Καρλίτος.

Οι «πράσινοι» σκόραραν με τον Σάρλια στο 36' αλλά ο VAR, Λάφερτι, το ακύρωσε κρίνοντας πως η μπάλα είχε περάσει εκτός στην πρώτη κεφαλιά του Βέλεθ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ από τα αποδυτήρια. Ένα υπέροχο τέρμα στο 47', με τον Μεντόζα να εκτελεί το φάουλ και να νικά τον Διούδη για το 1-0.

Στο υπόλοιπο παιχνίδι οι «πράσινοι» έστησαν πολιορκία έξω από τα καρέ των «καναρινιών» και στο 68' ο Καρλίτος έχασε πέναλτι, με τον Ανέστη να κάνει μια σπουδαία επέμβαση.

Παρά την πίεση του «τριφυλλιού», ο Παναιτωλικός έπαιξε σπουδαία άμυνα και κράτησε μέχρι τέλους ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο», χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις