Βαθιά ανάσα για Ατρόμητο, 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 22:00
UPD:22:36
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟ
A- A A+

Ο Ατρόμητος αυτή τη φορά προφύλαξε το προβάδισμα που πήρε με το... καλημέρα, νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι για την 24η αγωνιστική κι έκανε άλμα στη βαθμολογία με τη δεύτερη νίκη επί ημερών Κόουλμαν.

Ταυτόχρονα, πλησίασαν ακόμη περισσότερο τη Λαμία την ώρα που ο Αστέρας έχασε για δεύτερη συνεχή φορά παίζοντας με 10 παίκτες από το 38΄.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στα 55 δευτερόλεπτα από τη σέντρα, όταν ο Τσιφτσής αιφνιδιάστηκε από ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Μουνίθ.

Στο 6΄ ο Άλιμπεκ βγήκε σε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Αστέρα αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό και ο Τσιφτσής μπλόκαρε, ενώ πέντε λεπτά αργότερα αποσόβησε το 2-0 σε πλασέ του Κουλούρη.

Στο 38΄ ο Κρεσπί είδε απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Καραντώνη για σκληρό μαρκάρισμα στον Μουνίθ και τα πράγματα απλοποιήθηκαν για το συγκρότημα των δυτικών προαστίων, που έφτασε στο 2-0 στο 75ο λεπτό.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Κλωναρίδης έδωσε την ασίστ και ο Έρλινγκμαρκ διπλασίασε με το πρώτο τέρμα του στα «κυανόλευκα», ενώ και οι δύο παίκτες είχαν μπει αλλαγή. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις