Μοιρασιά για Ιωνικό και ΟΦΗ

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 19:44
UPD:19:54
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Χωρίς νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Νεάπολης ανάμεσα σε Ιωνικό και ΟΦΗ, με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 24ης ημέρας στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και στο 12΄ απείλησαν με σουτ του Κιάκου, το οποίο κόντραρε την τελευταία στιγμή ο Μπαλογιάννης, ενώ στο 15΄ κεφαλιά του Ρομαό μπλόκαρε ο Επασί.

Μετά το πρώτο τέταρτο οι Κρήτες άρχισαν να παίρνουν τον έλεγχο και στο 20΄ σουτ του Τσιλιανίδη από εξαιρετική θέση έφυγε άουτ, ενώ ο Χουτεσιώτης επενέβη σε προσπάθειες των Ντουρμισάι στο 24΄ και Φελίπε στο 30΄. 

Στο δεύτερο μισό του αγώνα ο ρυθμός έπεσε, παρότι ξεκίνησε με δύο ευκαιρίες του Ιωνικού. Στο 48΄ ο Επασί γλίτωσε το αυτογκόλ σε προσπάθεια του Μπαλογιάννη να αποκρούσει και στο 65΄ μπλόκαρε σε δύο χρόνους κεφαλιά του Τουράμ.

Σε ετοιμότητα όμως ήταν και ο Χουτεσιώτης, ο οποίος στο 67΄ επενέβη σε σουτ του Μπαλογιάννη και στο 70΄ σε πλασέ του Τσιλιανίδη.

Στο 90΄+2 ο Επασί κράτησε το «μηδέν» σε κεφαλιά του Μάναλη, ενώ στο επόμενο λεπτό και στην απέναντι περιοχή ο Μαρινάκης έκανε διαγώνιο σουτ αστοχώντας για λίγο. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις