Αποτροπιασμό για την επίθεση στην κλούβα των ΜΑΤ εξέφρασε ο Αλ. Τσίπρας

Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2008 16:21
UPD:05/01/2009 13:51
A- A A+

Βαθύτατη ανησυχία για την επίθεση που δέχθηκε λεωφορείο των ΜΑΤ εξέφρασε ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος άκουσε σήμερα τα χριστουγενιάτικα κάλαντα από συλλόγους Ποντίων και Ηπειρωτών.

«Τέτοιες ενέργειες, που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, από όπου και αν προέρχονται, προκαλούν αίσθημα αποτροπιασμού σε όλους μας και δεν έχουν καμία σχέση με τους δίκαιους, ειρηνικούς και ενωτικούς αγώνες της νεολαίας και του εργαζόμενου λαού. Αντίθετα θέτουν εμπόδια σ' αυτούς τους αγώνες και απειλούν τις δημοκρατικές κατακτήσεις και τα δικαιώματα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τσίπρας έκανε επίσης λόγο για «απρόκλητη δολοφονική επίθεση» κατά της γραμματέως του Σωματείου Καθαριστριών Κωνσταντίνας Κούνεβα, γνωστοποιώντας πως το κόμμα του θα προβεί σε διάβημα στο υπουργείο Εσωτερικών ζητώντας να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Συμπλήρωσε μάλιστα πως «είναι επικίνδυνο και προκλητικό το περιστατικό, αν σχετίζεται με τη συνδικαλιστική της δράση».

Ανέφερε ακόμη «οι μέρες αυτές αποτελούν ευκαιρία για όλους μας να αναστοχαστούμε πού πηγαίνει η κοινωνία και η χώρα, να εκφράσουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή μας στους συνανθρώπους μας, που περνάμε πιο δύσκολα από εμάς και να αναλογιστούμε ότι οι ημέρες που έρχονται είναι δύσκολες».

Καταλήγοντας σημείωσε πως «ίσως είναι και η ευκαιρία να αλλάξει πορεία η χώρα, να συνδράμουμε σε μια πολιτική που δεν θα είναι αντικοινωνική και αντιλαϊκή, που δεν θα ωθεί ολοένα περισσότερους συνανθρώπους μας στο περιθώριο».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή