Ο Μπριχ σφυρίζει στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 15:37
UPD:15:48
EPA/Ina Fassbender / POOL

epa08608230 German referee Felix Brych reacts during the UEFA Europa League semi final match between Sevilla FC and Manchester United in Cologne, Germany, 16 August 2020. EPA/Ina Fassbender / POOL

A- A A+

Ένας εκ των κορυφαίων διαιτητών της Ευρώπης, ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ, θα διευθύνει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρης-ΠΑΟΚ την Κυριακή (20/2, 19:30, «Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. 

Είναι η δεύτερη φορά που ο Μπριχ θα διευθύνει παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς πριν από έναν χρόνο ήταν ο άρχων στην αναμέτρηση Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0 (27/1/21).

Πέρυσι «σφύριξε» και στον αγώνα ΠΑΟΚ-Μπενφίκα 2-1, ενώ παλαιότερα είχε διευθύνει το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Μπενφίκα 1-4. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρκ Μπορς, Στέφαν Λουπ, 4ος ο Παπαπέτρου και στο VAR / ΑVAR οι Περλ και Μπουξμπάουμ αντίστοιχα.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος που θα έχει στο VAR τον Ολλανδό Κλέι Ρούπερτι θα διευθύνει τον αγώνα Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός, ο Μανούχος θα είναι στο Βόλος-Ολυμπιακός, ενώ ο Παπαδόπουλος θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για το ματς ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ευαγγέλου θα «σφυρίξει» στο Ιωνικός-ΟΦΗ.

Στο παιχνίδι Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης θα είναι ο Καραντώνης και στο Λαμία-Απόλλων Σμύρνης ο Κουτσιαύτης.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις