H Παρί προσφέρει 62 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Μπαπέ

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 21:57
UPD:22:00
REUTERS/SARAH MEYSSONNIER
A- A A+

Ο Κιλιάν Μπαπέ μπορεί να εμφανίζεται από τώρα ως κάτοικος Μαδρίτης ενόψει καλοκαιριού, όντας πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, η Παρί κάνει πραγματικά ό,τι περνάει από το χέρι της ή μάλλον ότι περνάει από την... τσέπη της για να μπορέσει να κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της, έναν από τους καλύτερους παίκτες αυτή την στιγμή στον κόσμο!

Μετά το καταπληκτικό γκολ του Γάλλου σούπερ σταρ επί των Μαδριλένων και τις δηλώσεις που εκείνος έκανε, η διοίκηση των Παριζιάνων είναι έτοιμη να καταθέσει μια πρόταση που δεν έχει προηγούμενο.

Σύμφωνα με την Independent, η πρόταση της Παρί προς τον νεαρό παίκτη θα φτάσει τα 62 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό που δεν έχει ποτέ διατεθεί στο παρελθόν, σε κανέναν. Ούτε στον Μέσι, ούτε και στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η προσφορά αυτή είναι καλύτερη από όσα δίνει στον Μπαπέ η Ρεάλ και το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό για το μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ των τελευταίων ετών.

 

Στο... παιχνίδι Μακρόν και Σαρκοζί

Από κει και πέρα, η Παρί έχει ρίξει όλα τα... όπλα της στο τραπέζι. Ακόμη και τον Πρόεδρο της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η El Mundo, o ισχυρός άνδρας της Γαλλίας επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή και του ζήτησε να παραμείνει στο Παρίσι. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ κάνει την... εμφάνισή του και ο Νικολά Σαρκοζί, ο προκάτοχος του Μακρόν, που και εκείνος συμμετέχει στην προσπάθεια να μεταπειστεί ο Μπαπέ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις