Ποινική δίωξη για βιασμό σε βάρος 5ου ηθοποιού

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 13:21
UPD:13:23
Shutterstock
A- A A+

Άλλος ένας ηθοποιός είναι αντιμέτωπος με την κακουργηματική κατηγορία του βιασμού και μάλιστα κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Σε βάρος του  ηθοποιού, ο οποίος έκανε καριέρα στην Αμερική,  έχουν κατατεθεί τρεις μηνύσεις από τέσσερις γυναίκες οι οποίες ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά. Οι δύο εξ αυτών μάλιστα, είναι αδελφές και ανήλικες όταν τελέστηκαν οι φερόμενοι βιασμοί.

Η πρώτη μήνυση είχε κατατεθεί στις 21 Ιουλίου από μια πολύ γνωστή ηθοποιό, η οποία κάνει καριέρα στο εξωτερικό και την αδελφή της. Οι δύο γυναίκες υποστηρίζουν ότι το διάστημα 2008-2014 έπεσαν θύματα συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης από τον κατηγορούμενο , με την αδερφή της ηθοποιού, μάλιστα να ισχυρίζεται ότι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει το 2012 επιχειρώντας να πέσει από το μπαλκόνι,  εξαιτίας όσων βίωνε. Οι υπόλοιπες δύο γυναίκες τον έχουν μηνύσει για βιασμό κατ εξακολούθηση.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, ο ηθοποιός αρνήθηκε, με τις έγγραφες εξηγήσεις του, όσα του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι οι καταγγέλλουσες τον είχαν ερωτευτεί. Ωστόσο, στις συμπληρωματικές καταθέσεις τους οι γυναίκες, επέμειναν ότι δεν υπήρχε συναίνεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράση του κατηγορουμενου φέρεται να ξεκινά από το 2008 έως το 2015, ενώ υπάρχουν και άλλες  γυναίκες που τον καταγγέλλουν για  για κακοποιητική δράση.

Η υπόθεση έχει ανατεθεί σε ανακριτή ο οποίος θα καλέσει τον ηθοποιό σε απολογία.

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή