Στο Μπέργκαμο για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 12:55
UPD:13:22
INTIME SPORTS/ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
A- A A+

Επιστροφή στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό απόψε (17/02, 22:00) με αντίπαλο την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, με δέλεαρ μία θέση στη φάση των «16» του Europa League.

Το έργο των «ερυθρόλευκων» είναι δύσκολο, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουν μια ομάδα επιπέδου Champions League, από το οποίο άλλωστε η Αταλάντα «εξέπεσε» στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA, όπως και ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι είναι το θεωρητικό φαβορί στο ζευγάρι, αφού διαθέτει αρκετή εμπειρία μετέχουσα συνεχώς στο Champions League τα τελευταία χρόνια.

Ένα συγκρότημα συμπαγές, ανταγωνιστικό, δυσκολοκατάβλητο, που με την καθοδήγηση του δημιουργού του (Γκασπερίνι) παίζει στο υψηλότερο επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα εκτός του τραυματία Γκάρι Ροντρίγκες και πήρε μαζί του στην Ιταλία όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, με στόχο, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου, «να νικήσουμε».

Οι ενδείξεις συνηγορούν ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει με τρεις στην άμυνα, με τον Σισέ που επέστρεψε από τα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2022 πρωταθλητής της «Μαύρης Ηπείρου» να παρατάσσεται στο πλάι των Παπασταθόπουλου και Μανωλά.

Στην αποστολή για τον πρώτο αγώνα με τους «Μπεργκαμάσκι» βρίσκονται οι, Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ουσ. Μπα, Σισέ, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Ονιεκουρού, Α. Καμαρά, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Στο όριο καρτών βρίσκονται οι Μανωλάς, Σισέ, Μπα και Τικίνιο κι αν κάποιος απ΄ αυτούς δεχτεί κίτρινη χάνει τη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαιτητής ορόστηκε ο Ελβετός Σάντρο Σάρερ, με βοηθούς τους Στεφάν ντε Αλμέιδα, Γιόνας Έρνι και 4ο τον Αλεσάντρο Ντούντιτς. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μάρκο Φριτζ, ενώ AVAR ορίστηκε ο Ελβετός Φενταγί Σαν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις