Πήρε βαθμό στο Περιστέρι ο ΟΦΗ

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 21:17
UPD:21:19
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Ατρόμητος και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 Περιστέρι, στη μεταξύ τους εξ αναβολής συνάντηση της 22ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν σε απόσταση «βολής» τη Λαμία, που ηττήθηκε νωρίτερα στο Αγρίνιο, καθώς με τη συμπλήρωση των πρώτων 35 λεπτών προηγούνταν με 2-0.

Το σκορ άνοιξε στο 15΄ ο Μουνίθ και στο 35΄ διπλασίασε ο νεοφερμένος Άλιμπεκ, μετά από μεγάλο λάθος του Βούρου, με το 2-0 να αποδίδει την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Η εικόνα άλλαξε στην επανάληψη, με τον Νιόπλια να αλλάζει το σχηματισμό σε 4-3-3 και την ομάδα του να μειώνει σε 2-1 στο 59΄ με τον Λάμπρου, μετά από λάθος του Γιαννιώτη που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε εκτέλεση κόρνερ.

Δέκα λεπτά αργότερα (69΄) οι Κρήτες ισοφάρισαν με πέναλτι του Φελίπε, σε χέρι του Έρλινγκμαρκ και με πολλές διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Στο 78΄ αποβλήθηκε ο Στάικος (δύο κίτρινες) και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Τοράλ στο 85΄ ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, αφού είχε συμπληρώσει τις αλλαγές του.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κουλούρης σκόραρε αλλά το γκολ δε μέτρησε γιατί ο διαιτητής Γκορτσίλας καταλόγισε επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον Μαρινάκη.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις