Ο Κιλιάν Μπαπέ κράτησε την υπόσχεσή του

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 09:24
UPD:09:26
REUTERS/SARAH MEYSSONNIER
A- A A+

Ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σίριαλ των τελευταίων μηνών έχει να κάνει με το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ, του Γάλλου σούπερ σταρ της Παρί. Ο ίδιος δεν θέλησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του στους Παριζιάνους και δεκάδες δημοσιεύματα τον έχουν χρίσει ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης από το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα των ᾽᾽μερένχες᾽᾽ και φαίνεται πως η μεταγραφή έχει μπει σε φάση υλοποίησης. Απλά το τυπικό σκέλος θα ανακοινωθεί στο φινάλε της σεζόν.

Η κλήρωση του Champions League τα έφερε έτσι, ώστε ο διεθνής επιθετικός να πρέπει να κοντραριστεί στην φάση των ᾽᾽16᾽᾽ με την κατά πολλούς, επόμενη ομάδα του. Μία μεγάλη συζήτηση ξεκίνησε γύρω από την απόδοσή του, από το αν θα ήταν αυτός που έπρεπε και αν το μυαλό του θα ήταν συγκεντρωμένο σε αυτή την μεγάλη ποδοσφαιρική μάχη.

Εκείνος όλο το προηγούμενο διάστημα είχε μόνο μία απάντηση. ᾽᾽Θα δείτε στο γήπεδο᾽᾽. Και πραγματικά όλος ο πλανήτης, είδε. Κερδισμένο πέναλτι από δική του ατομική ενέργεια(αστόχησε ο Μέσι) και ένα παγκόσμιας κλάσης γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα, χαρίζοντας προβάδισμα πρόκρισης στη Παρί.

Είχε κρατήσει την υπόσχεσή του και μετά το τέλος του αγώνα φρόντισε να το υπενθυμίσει στους εκπροσώπους του Τύπου.

"Είπα ότι θα τα δώσω όλα και έπρεπε να το αποδείξω με στοιχεία. Το έκανα για πρώτη φορά, θα πρέπει να το αποδείξουμε δεύτερη φορά στο Μπερναμπέου. Παίζω σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, θα δώσω το 100% σε όλη τη σεζόν και μετά θα δούμε᾽᾽.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις