Στην τέταρτη θέση ο εντυπωσιακός ΠΑΣ Γιάννινα

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 21:48
UPD:22:03
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Πολύ μεγάλη νίκη στην προσπάθεια εισόδου στα πλέι οφ και της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου σημείωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα επί του Άρη, τη δεύτερη για φέτος μετά το απίθανο 5-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στον πρώτο γύρο.

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος οι Ηπειρώτες επιβλήθηκαν με 2-0 στους «Ζωσιμάδες», έφτασαν στους 36 βαθμούς και «σκαρφάλωσαν» στην τέταρτη θέση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πλήρωση για άλλη μια φορά φέτος την αδυναμία στο σκοράρισμα, ενώ βρήκαν απέναντί της κι έναν εξαιρετικό Λοντίγκιν, που σταμάτησε στο 15΄ την κεφαλιά του Εντιαγέ και στο 30΄ το φάουλ του Μαντσίνι, ενώ στο 34΄ η κεφαλιά του Μάνου πέρασε πάνω από το δοκάρι. 

Στο 51΄ ο Σάλιακας εκτέλεσε το φάουλ, ο Κάργας βρήκε το αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Σιαμπάνη και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Άρης άργησε να αντιδράσει αλλά όταν το έκανε έχασε ευκαιρίες. Σουτ του Μάνου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λοντίγκιν, σουτ του Ιτούρμπε κόντραρε και πέρασε δίπλα από την εστία του ΠΑΣ ενώ στο κόρνερ που ακολούθησε ο Λέισμαν πήρε την κεφαλιά αλλά με τον Λοντίγκιν εξουδετερωμένο, ο Κάργας έσωσε την ισοφάριση πάνω στη γραμμή.

Τελικά ο ΠΑΣ διπλασίασε στο 84΄ με τον Ντομίνγκεθ ύστερα από φάση διαρκείας και με συνδρομή του VAR. Το 2-0 έμεινε ως το τέλος, παρά διαδοχικά δοκάρια των Μαντσίνι και Ματέο Γκαρσία στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις