H Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι για την απόκτηση του Χάαλαντ

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 09:37
UPD:12:28
A- A A+

Μπορεί ο Έρλινγκ Χάαλαντ να έχει δείξει την ξεκάθαρη πρόθεσή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, μπορεί η Μπαρτσελόνα να κάνει τις δικές της κινήσεις για να ντύσει στα μπλαουγκράνα τον Νορβηγό υπερσκόρερ, αλλά φαίνεται πως αμφότεροι λογαριάζουν χωρίς την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Σύμφωνα με το «Football Insider», οι «πολίτες» ετοιμάζουν προσφορά στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για το μεγάλο αστέρι της, η οποία θα φτάνει στα 80 εκατομμύρια ευρώ και φαίνεται πως έχουν καλές πιθανότητες να υλοποιήσουν την μεταγραφή.

Για δύο λόγους. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Ρεάλ θέλει τον Χάαλαντ από το καλοκαίρι του 2023, καθώς μεγάλος στόχος για το 2022 είναι ο Κιλιάν Μπαπέ.

Μάλιστα οι Μαδριλένοι έχουν ζητήσει από τον ποδοσφαιριστή να παραμείνει ακόμη έναν χρόνο στην Βεστφαλία πριν φορέσει την φανέλα της βασίλισσας. Αυτό το σενάριο δεν είναι το ιδανικό για τον Χάαλαντ, ο οποίος θέλει άμεσα να κάνει το επόμενο βήμα.

Από την άλλη και όσον αφορά την Μπαρτσελόνα, θα ήθελε να κάνει το... κόλπο-γκρόσο αλλά τα οικονομικά της δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Ρεάλ και την Σίτι.

Το μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ της χρονιάς, μόλις ξεκίνησε...

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις