5 ειδήσεις για να ξεκινήσετε την ημέρα σας

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 09:25
UPD:09:26
A- A A+

«Φλερτάρουν» με τα 100 δολάρια οι τιμές του πετρελαίου

Η απειλή μιας ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία κλονίζει την ήδη εύθραυστη παγκόσμια αγορά του μαύρου χρυσού. Το διακύβευμα για όλο τον κόσμο είναι μεγάλο. 

 

Το σχέδιο εισόδου της ΔΕΗ στις τηλεπικοινωνίες

Τη δυνατότητα να αλλάξει το «παιχνίδι» στη συνδεσιμότητα αυξάνοντας με ταχύ ρυθμό τη διαθεσιμότητα των συνδέσεων στο internet με οπτική ίνα (Fiber to the Home - FttH) διαθέτει η ΔΕΗ με την υπό ίδρυση θυγατρική της για τις τηλεπικοινωνίες.

 

Μπόνους παραγωγικότητας και νέο σύστημα αξιολόγησης στο Δημόσιο

«Μπόνους παραγωγικότητας» θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στο Δημόσιο μέσα στη φετινή χρονιά, όπως υπογραμμίζει ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του στη «Ν». Η ρύθμιση θα έρθει στη Βουλή μέσα στον Φεβρουάριο και στην πιλοτική εφαρμογή το μέτρο «θα αφορά 6.000 υπαλλήλους που θα εργαστούν για την επίτευξη των στόχων του Ταμείου Ανάκαμψης».

 

Αναβιώνει στο Εφετείο η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

 

Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας θα αναβιώσει η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Της 21χρονης φοιτήτριας, την οποία βίασαν, βασάνισαν και στη συνέχεια πέταξαν από τα βράχια στους Πεύκους της Ρόδου, ένας 20χρονος και ένας 19χρονος τον Νοέμβριο του 2018.

 

Κινεζικός και όχι αμερικανικός ο πύραυλος που θα πέσει τον Μάρτιο πάνω στη Σελήνη

. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς επιστημόνων η σύγκρουση αυτή θα συμβεί στις 4 Μαρτίου πιθανότατα σε κάποιο σημείο κοντά στον ισημερινό στην αθέατη πλευρά του φυσικού μας δορυφόρου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή