Δύσκολη νίκη με Κρέσπο ο ΠΑΟΚ

Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 19:33
UPD:19:37
INTIME SPORTS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Δύσκολη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα επί του Ατρομήτου με 1-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι για να δει ποια θα είναι η διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Στο 25' οι Περιστεριώτες ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Κρέσπο αλλά η απόφαση των διαιτητών του VAR δεν συναίνεσε σε κάτι τέτοιο και το παιχνίδι συνεχίστηκε, με τον ΠΑΟΚ να έχει κατοχή μπάλας και τον Ατρόμητο να οργανώνει παιχνίδι αντεπιθέσεων.

Στο 30' ο ΠΑΟΚ πλησίασε σε μια καλή ευκαιρία που ξεκίνησε από πλαγιομετωπική επίθεση του Μιτρίτσα, ο οποίος έστρωσε την μπάλα στον Αουγκούστο αλλά το σουτ του τελευταίου δεν βρήκε στόχο.

Στο 57΄ σημειώθηκε το μοναδικό γκολ του αγώνα, όταν από σέντρα του Σάστρε ο Κρέσπο με ωραία κεφαλιά σημάδεψε σωστά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου για να δώσει προβάδισμα στον Δικέφαλο.

Στο 65΄ ο ΠΑΟΚ είχε επίσης πολύ καλή ευκαιρία για γκολ. Από ωραία εκτέλεση φάουλ του Μιτρίτσα ο Γιαννιώτης έκανε υπέροχη απόκρουση και αποσόβησε τον κίνδυνο. Κάτι αντίστοιχο έγινε και στο 77΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζίφκοβιτς, το σουτ του οποίου μπλόκαρε στην γωνία της εστίας του ο Γιαννιώτης.

Δυο λεπτά αργότερα (79') ο Μπίσεσβαρ πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε με την υπόδειξη του VAR για φάουλ του Άκπομ στον Γιαννιώτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις