Χωρίς Αραούχο στο Φάληρο η ΑΕΚ, «πάμε για νίκη» δήλωσε ο Γιαννίκης

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 22:02
UPD:22:02
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Χωρίς το «βαρύ πυροβολικό» της, Σέρχιο Αραούχο, θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13/2, 19:30), για την 23η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αργεντινός επιθετικός της Ένωσης έδειξαν θλάση στους οπίσθιους μηριαίους, με συνέπεια ο ποιοτικότερος στράικερ των «κιτρινόμαυρων» να απουσιάσει όχι μόνο από το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», κάτι αναμενόμενο ούτως ή άλλως, αλλά και σε κάποια από τα προσεχή, χωρίς ωστόσο να γίνεται αναφορά στο εκτιμώμενο διάστημα της απουσίας του.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Ο Σέρχιο Αραούχο υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού του. Ο Αργεντινός επιθετικός ξεκίνησε θεραπεία.

Οι Πέτρος Μάνταλος και Τσίτσαν Στάνκοβιτς γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η ομάδα θα κάνει αύριο στις 11:00 "ενεργοποίηση" στα Σπάτα, εν όψει του απογευματινού (19:30) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό».

Εν τω μεταξύ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ενόψει του αυριανού (13/2, 19:30) εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Αργύρης Γιαννίκης επισήμανε ότι η υπομονή όλων στην ΑΕΚ έχει εξαντληθεί, γι΄ αυτό και η ομάδα θα πρέπει να κάνει άμεσα come back. 

«Είναι δύσκολη εβδομάδα, τα προβλήματα δεν μας αφήνουν. Δεν έχουμε χρόνο για πολλές σκέψεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τα πάντα για την ΑΕΚ», τόνισε ο τεχνικός της Ένωσης.

Όσο για το πώς περιμένει το ντέρμπι και πόσο δύσκολο ήταν να προετοιμάσει την ομάδα του μετά το σοκ του αποκλεισμού στο Κύπελλο, ο Γιαννίκης είπε:

«Ένα ματς Ολυμπιακού - ΑΕΚ έχει ιδιαίτερη σημασία για τον κόσμο, για τους παίκτες, για τις διοικήσεις. Ξέρουμε ότι η υπομονή του κόσμου εξαντλήθηκε, αλλά και η δική μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, θέλουμε αποτέλεσμα και οι παίκτες θα είναι έτοιμοι να δώσουν ό,τι μπορούν».

Και συμπλήρωσε: «Γνωρίζουμε τον Ολυμπιακό, αλλά με όλον τον σεβασμό που έχουμε και για τον προπονητή του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ πάει να κερδίσει το παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος και αυτό πρέπει να κάνει».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις