Η ΑΕΚ διαψεύδει για Φαν΄τ Σχιπ και Λε Ταλέκ-Μισελέν

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 15:13
UPD:15:18
A- A A+

Η ΠΑΕ ΑΕΚ διαψεύδει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία έχει εξεταστεί η περίπτωση του πρώην ομοσπονδιακού εκλέκτορα Τζον Φαν΄ τ Σχιπ για τον πάγκο έως το καλοκαίρι, στην περίπτωση κατά την οποία διακοπεί η συνεργασία με τον Αργύρη Γιαννίκη.

Η θέση της Ένωσης είναι ίδια και ως προς δημοσίευμα που κάνει λόγο για «λίστες υποψηφίων αντικαταστατών», αλλά και τον ισχυρισμό πως οι Λε Ταλέκ και Μισελέν έχουν τελειώσει. Όπως έγινε γνωστό από τους κόλπους της ΠΑΕ, αμφότεροι υπολογίζονται όπως τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Ο Φαν΄τ Σχιπ έχει προταθεί στη διοίκηση και είναι πιθανό να την απασχολήσει όπως και κάθε άλλη περίπτωση, εφόσον ληφθεί η απόφαση να πάνε οι «κιτρινόμαυροι» με άλλο προπονητή ως το τέλος της περιόδου και προοπτική ανανέωσης στην περίπτωση αμοιβαίας επιθυμίας.

Τα πλεονεκτήματα του παλαίμαχου Ολλανδού διεθνή επιθετικού είναι η πολύ καλή συνεργασία που είχε με όλους τους διεθνείς, άρα και με εκείνους της ΑΕΚ, με συνέπεια το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια της Εθνικής

Όσο για τα πεπραγμένα του, σίγουρα κάποια διάκριση με τη συμμετοχή στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης δεν υπήρξε αλλά δεν μπορεί να μην πιστωθεί την προσπάθεια για αλλαγή της αγωνιστικής φιλοσοφίας με ένα μοντέλο που προσομοίαζε στο ολλανδικό.

Επί ημερών του Ολλανδού η Εθνική προσπάθησε να στραφεί στο ποδόσφαιρο κατοχής και κυριαρχίας, έβγαλε ποιότητα σε αρκετούς αγώνες και κατέγραψε αξιοσημείωτα αποτελέσματα απέναντι σε «μεγαθήρια» όπως η Ισπανία και το Βέλγιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις