Νίκη ύστερα από δύο μήνες για τον Ατρόμητο

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 19:29
UPD:19:31
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Ο Ατρόμητος νίκησε 3-1 την Λαμία σε εξ αναβολής συνάντηση της 21ης ημέρας και πήρε μια ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας και της προσπάθειας που απαιτείται για την παραμονή του.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων προερχόταν από αγωνιστική απραξία περίπου δύο εβδομάδων, συγκεκριμένα δε από τις 29 Ιανουαρίου και την ήττα από τον Ιωνικό στη Νεάπολη. 

Ο Κρις Κόουλμαν κατέγραψε την πρώτη νίκη στον πάγκο του συλλόγου των δυτικώνμ προαστίων, ενώ υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Λαμία, της οποίας πάντως υπολείπεται σε βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 29΄ και στην πρώτη καλή προσπάθεια, όταν από απόκρουση του Γιαννιώτη σε κεφαλιά του Μαζουλουξή ο Ελευθεριάδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Η φάση εξετάστηκε και από το VAR, ωστόσο, διαπιστώθηκε πως δεν είχε προηγηθεί κάποια παράβαση και το γκολ μέτρησε κανονικά.

 Στο δεύτερο μέρος όμως οι γηπεδούχοι, που δεν είχαν κάτι να χάσουν, βγήκαν στην επίθεση και αφού ισοφάρισαν στο 57΄ με πέναλτι (χέρι του Τζανετόπουλου) του Κουλούρη, ο ίδιος παίκτης στο 70΄ έδωσε προβάδισμα στους Περιστεριώτες από ασίστ του Σπιριντόνοβιτς.

Τη νίκη του Ατρόμητου, που έφτασε στους 13 βαθμούς, διασφάλισε στο 88΄ ο Άλιμπεκ, αφού προηγήθηκε μεγάλο λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις