Γ. Οικονόμου: Εκλογές στην ώρα τους, με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο

Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 13:37
UPD:14:29
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτ
A- A A+

Τα σενάρια περί αλλαγής του εκλογικού νόμου απέρριψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα.

«Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, θα γίνουν με τον ισχύοντα εκλογικό νομο και θα κερδηθούν από τη Νέα Δημοκρατία» ανέφερε συγκεκριμένα απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Αβάσιμες οι θέσεις της Τουρκίας»

Ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις του Τούρκου αντιπροέδρου Φουάτ Οκτάι, ο οποίος επανέφερε τα περί «γκρίζων ζωνών» και κάλεσε την Ελλάδα να σταματήσει την στρατιωτικοποίηση των νησιών ο κ. Οικονόμου ανάφερε ότι πρόκειται για αβάσιμες θέσεις της Τουρκίας. «Οι θέσεις της χώρας μας είναι πάγιες, εδράζονται στο διεθνές δίκαιο και οι θέσεις αυτές βρίσκουν απήχηση όχι μόνο στους συμμάχους μας, στις χώρες της περιοχής αλλά και σε όλα τα διεθνή φόρα. Πρόκειται για ρητορική και προκλήσεις οι οποίες προφανώς, όπως δεν είχαν, δεν θα έχουν και κανένα αποτέλεσμα» είπε.

Για την απεργία στο λιμάνι του Πειραιά

Σχετικά με την απεργία στο λιμάνι του Πειραιά είπε «υπάρχει συγκεκριμένο πλαίσιο που καλύπτει τις απεργιακές κινητοποιήσεις». «Αν η απεργία αυτή έχει κριθεί παράνομη και καταχρηστική θα εφαρμοστεί ο νόμος και θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει με βάση τις κείμενες διατάξεις» επισήμανε.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή