Μόνο στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 13:23
UPD:13:31
Eurokinissi Sports/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
A- A A+

Η σύγκρουση «αιωνίων» αποφεύχθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ, μετά την κλήρωση για το Φάιναλ-4 της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο διάστημα 18-20 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η σημερινή κλήρωση έφερε αντίπαλο του Ολυμπιακού την ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού του Προμηθέα Πάτρας στους «τέσσερις» της διοργάνωσης.

Αύριο (8/2) θα γίνει σύσκεψη με την αστυνομία για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού. Με βάση τα ισχύοντα κυβερνητικά μέτρα, στο χωρητικότητας 5.500 θέσεων κλειστό γήπεδο θα μπορούν να βρεθούν μάξιμουμ 550-600 άτομα.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος, χαρακτήρισε τη διοργάνωση «ένα "κρας τεστ" στην προσπάθεια που κάνει η Ομοσπονδία να αναβαθμίσει τις διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της. Έχουμε μείνει όλοι συγκλονισμένοι από τη δολοφονία του νεαρού Αλκιβιάδη και ελπίζουμε η διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία».

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της Ομοσπονδίας, Ντίνος Σβερκούνος, ανέφερε: «Βλέπω τριψήφιο αριθμό εγχώριων τίτλων από τις συμμετέχουσες ομάδες στο Φάιναλ-4. Αυτό το γεγονός είναι πολύ σημαντικό για τον θεσμό του Κυπέλλου και για τους χορηγούς μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις