Στην Τούμπα οι προβολείς φώτα της 22ης αγωνιστικής

Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 13:40
UPD:13:41
A- A A+

Ο αποψινός αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της Τούμπας, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 22ης ημέρας του πρωταθλήματος, ενώ φουντώνει η «μάχη» για μια θέση στην πρώτη εξάδα και τα πλέι οφ για τη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Με επτά νίκες και μια ισοπαλία στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του, ο ΠΑΟΚ δείχνει μια από τις φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, έχοντας βρεθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το έργο του για να πλησιάσει ή έστω να διατηρηθεί κοντά στον Ολυμπιακό είναι δύσκολο απόψε, μιας και οι «πράσινοι» προέρχονται από ήττα στο Ηράκλειο, που ήταν η δεύτερη στη σειρά μετά το σοκ της Λεωφόρου από τον Αστέρα Τρίπολης, άρα ψάχνουν απεγνωσμένα να σταματήσουν το αρνητικό σερί για να μείνουν εντός εξάδας.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός πηγαίνει στη γειτονική Νεάπολη για να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό, ο οποίος δείχνει πιο ήρεμος μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Η ΑΕΚ, που όπως ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο ήττες (με Βόλο και Άρη), θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης.

Υπενθυμίζεται ότι οι αναμετρήσεις του Σαββάτου έληξαν με νίκες των φιλοξενούμενων: ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και ο Βόλος 2-0 του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού αναβλήθηκαν και θα οριστούν εκ νέου οι αναμετρήσεις Λαμία-Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος-ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα της Κυριακής:

  • 15:00 ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης
  • 17:15 Ιωνικός - Ολυμπιακός
  • 19:30 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις