Αναβλήθηκε και ο αγώνας Ατρόμητος-ΟΦΗ

Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 12:22
UPD:13:40
A- A A+

Δεύτερη αναβολή σε αγώνα πρωταθλήματος της Super League μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, λόγω του κορωνοϊού.

Μετά τη χθεσινή αναβολή της συνάντησης Λαμία-Αστέρας Τρίπολης, σήμερα ανακοινώθηκε το ίδιο για εκείνη ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ λόγω των κρουσμάτων Covid-19 στο σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Ο αγώνας, που ήταν προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου (19:30) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΟΦΗ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις