Δολοφονία 19χρονου: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό όλων των εμπλεκομένων

Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2022 13:22
UPD:13:25
Eurokinissi/EUROKINISSI
A- A A+

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης με θύμα τον 19χρονο Άλκη τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας έχει μπει οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή του τραγικού συμβάντος, το κινητότου 23χρονου συλληφθέντος και οι μαρτυρίες που έχουν συλλεχθεί, ενώ συνεχίζεται η εξέταση σε ευρήματα από τον τόπο της δολοφονίας, όπως ρόπαλα και μαχαίρια.

Υπενθυμίζεται ότι χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, υπό τον προϊστάμενό της Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, με τη συμμετοχή εκπροσώπων αθλητικών συλλόγων της πόλης, αλλά και της ΕΛ.ΑΣ., με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου, τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου.

Τις δύο προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε μπαράζ ερευνών σε συνδέσμους αθλητικών σωματείων στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Αθήνα, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο να επισημαίνει πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και όποιοι σύνδεσμοι είναι παράνομοι θα κλείσουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή