Ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β΄ θα κρατούσε τον Κόβατς στη Μονακό

Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2022 10:22
REUTERS/ERIC GAILLARD
A- A A+

Οι ομιλίες του είναι σπάνιες. Όμως, ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β΄ του Μονακό συμφώνησε να μιλήσει για την απόλυση του Νίκο Κόβατς από την προπονητική θέση του στη Μονακό, σε μια συνέντευξη που θα μεταδοθεί την Κυριακή.

«Κανονικά, κάνουμε έναν απολογισμό στο τέλος της σεζόν και όχι στη μέση. Μπόρεσα να γνωρίσω τον Φιλίπ Κλεμάν, είναι ένας γοητευτικός άνθρωπος με πολύ καλά αποτελέσματα στις ομάδες που έχει προπονήσει. Ίσως να είχα αφήσει τον Νίκο μέχρι το τέλος της σεζόν. Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι ήταν κάπως βιαστική η απόφαση», εξήγησε η αυτού υψηλότητα στο Europe 1.

Ο Αλβέρτος Β΄ εξήγησε ότι του έδειξαν «με πολλά επιχειρήματα ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε (προπονητή), γιατί δεν ήμασταν στους στόχους που είχαμε θέσει στην αρχή της σεζόν».

Στη χειμερινή διακοπή, ο Βέλγος Φιλίπ Κλεμάν αντικατέστησε τον Κροάτη τεχνικό στον πάγκο της Μονακό, μετά από δύο χρόνια καλής και πιστής υπηρεσίας.

Με αυτόν στο τιμόνι, ο σύλλογος των Μονεγάσκων είχε καταφέρει να τερματίσει στην τρίτη θέση της Ligue 1 την περασμένη σεζόν, αλλά παρέμενε στην απογοητευτική 7η θέση στα τέλη Δεκεμβρίου του 2021.

Οι αξιωματούχοι της Μονακό είχαν εξηγήσει στους παίκτες τους λόγους αποχώρησης του πρώην τεχνικού της Μπάγερν Μονάχου και ειδικά τον αποκλεισμό από το Champions League (ηττήθηκε στα πλέι οφ από τη Σαχτάρ) αλλά και τη θέση του συλλόγου στο γαλλικό πρωτάθλημα, αφού έως τον Δεκέμβριο δεν είχε βρεθεί στο Top-5.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις