Ο πάγκος της Εθνικής Γαλλίας αποτελεί προτεραιότητα για τον Ζιντάν

Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 19:00
UPD:19:02
REUTERS/SUSANA VERA
A- A A+

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μέχρι πρότινος φάνταζε... σίγουρος για τον πάγκο της Παρί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σημερινό ρεπορτάζ, όμως, από το πάντα έγκυρο RMC δίνει μια διαφορετική διάσταση στο μέλλον του Γάλλου προπονητή, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο παραμένει ελεύθερος, έχοντας απορρίψει μεταξύ άλλων πρόταση και από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η προτεραιότητα του Ζιντάν είναι ο πάγκος της Εθνικής Γαλλίας. Περιμένει την απόφαση για το μέλλον του Ντιντιέ Ντεσάμπ και μέχρι τότε δεν θα υπογράψει σε καμία ομάδα παρά την ασφυκτική πίεση που δέχεται από τους Παριζιάνους, οι οποίοι θα είχαν ήδη απολύσει τον Ποτσετίνο αν ο ᾽᾽Ζιζού᾽᾽ ήταν πρόθυμος να αναλάβει άμεσα την ομάδα.

Το κλειδί, λοιπόν, της υπόθεσης είναι ο Ντεσάμπ. Δεδομένα θα κοουτσάρει τους «τρικολόρ» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Αν θελήσει να συνεχίσει στον πάγκο των πρωταθλητών κόσμου, τότε ο Ζιντάν θα υπογράψει στην Παρί. Αν αποφασίσει, όμως, να αποχωρήσει, ο δρόμος θα ανοίξει διάπλατα για τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις