Ματσάρα στο Ηράκλειο με νικητή τον ΟΦΗ

Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 19:43
UPD:21:33
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ νίκησε τον Παναθηναϊκό 3-2 και έκανε ένα σπουδαίο βήμα για την είσοδο του στα play offs του φετινού πρωταθλήματος. Οι Κρητικοί βρήκαν το γκολ της νίκης στο 95' με κεφαλιά του Κοσμά Τσιλιανίδη και ολοκλήρωσαν μία επική ανατροπή.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός βρήκε γρήγορο γκολ στο 17' με τον Μεγιάδο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από σέντρα του Παλάσιος. Η απάντηση του ΟΦΗ ήταν άμεση, καθώς ο Σελίμοβιτς στο 25'  μετά από στατική φάση, από κοντά νίκησε τον Μπρινιόλι. Λίγα λεπτά πριν βγει το ημίχρονο, οι «πράσινοι» ξαναπήραν το προβάδισμα(2-1) με γκολ του Παλάσιος έπειτα από ασίστ του Χουάνκαρ.

Στο δεύτερο μέρος το «τριφύλλι» ήταν ανώτερο, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, με μεγαλύτερη το δοκάρι του Βέλεθ στο 70'. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο διαιτητής Καραντώνης απέβαλε τον Βιγιαφάνιες και στο τελευταίο τέταρτοι οι γηπεδούχοι βγήκαν μαζί μπροστά και πίεσαν. Στο 85' ο Φελίπε με κεφαλιά έκανε το 2-2, στο 92' Ντεγκουζμάν είχε δοκάρι και στο 95' ο Τσιλιανίδης με κεφαλιά... buzzer beater έγραψε το τελικό 3-2.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις