Στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου

Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 18:40
UPD:18:40
Eurokinissi Sports/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
A- A A+

Ένα βίντεο που τραβήχτηκε τη στιγμή της επίθεσης και της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη εξασφάλισε το thestival.gr, το οποίο είναι τραβηγμένο από μπαλκόνι πολυκατοικίας στον απέναντι δρόμο.

Στο βίντεο φαίνονται τα δύο αυτοκίνητα από τα οποία η Αστυνομία έφτασε στη σύλληψη του δράστη, ενώ φαίνονται ξεκάθαρα να επιβιβάζονται σε αυτά πέντε άτομα - ξέχωρα τους οδηγούς - τα οποία έρχονται από την πλευρά της εισόδου της πολυκατοικίας όπου συνέβη το μοιραίο.

THESTIVAL GR

Όπως φαίνεται στο βίντεο τους δράστες προσπάθησαν να σταματήσουν άτομα που βρίσκονται στο στενό που έχουν σταματήσει τα αυτοκίνητα, τα οποία μάλιστα φεύγουν προς ξεχωριστή κατεύθυνση. 

Συνελήφθη και ομολόγησε ο δράστης

Το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του Άλκη, ο οποίος κηδεύτηκε σήμερα στη Βέροια.

Την είδηση γνωστοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος μέσω Twitter ανέφερε: «Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της».

Μάλιστα ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και ότι ήταν εκείνος που προκάλεσε το θανατηφόρο χτύπημα στον Άλκη, ενώ από τις καταθέσεις του αναμένεται να υπάρξουν και άλλες συλλήψεις των συνεργών του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή