Η εξομολόγηση της Χαγιέ για τον άπιστο Ερίκ και η «διαβολική» Κέιρα

Η σύζυγος του Αμπιντάλ μίλησε για τη σχέση του άντρα της με την παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν
Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 10:05
A- A A+

Συμφώνησε να εκφράσει τον πόνο της με λόγια, να δώσει την εκδοχή της και στην πορεία ξεκαθάρισε λογαριασμούς. Σε συνέντευξή της στη Le Parisien, η Χαγιέ Αμπιντάλ μίλησε με λεπτομέρειες για την υπόθεση της «πέτρας του σκανδάλου», Κέιρα Χαμραουί.

Η σύζυγος του Ερίκ Αμπιντάλ, που ακούστηκε κατόπιν αιτήματός της από το Versailles PJ, επανέλαβε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη βίαιη επίθεση που υπέστη η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ καταδίκασε αυτό το περιστατικό, αφιερώνοντας μια σκέψη και στην Ανιμάτα Ντιαλό, συμπαίκτρια της Χαμραουί και για ένα διάστημα κατηγορούμενη ότι ήταν εκείνη που διέταξε την επίθεση.

Από την άλλη, η 38χρονη Χαγιέ Αμπιντάλ καταδίκασε έντονα τη συμπεριφορά της Χαμραουί, η οποία είχε σχέση με τον σύζυγό της πίσω από την πλάτη της. «Την ήξερα όταν έφτασε ως ποδοσφαιρίστρια στην Μπαρτσελόνα το 2018. Προερχόταν από τη Λιόν», εξήγησε η σύζυγος του Αμπιντάλ, παρουσία του δικηγόρου της.

«Ο σύζυγός μου ήταν τότε αθλητικός διευθυντής της "Μπάρτσα". Το γεγονός ότι (η Χαμραουί) κατάγεται από τη Λιόν, όπως κι εμείς, μας έφερε πιο κοντά και ο άντρας μου μού είχε ζητήσει να τη συστήσω στην Μπαρτσελόνα. Γίναμε φίλοι, ήξερε τα παιδιά μου.

Τη βοήθησα να προσαρμοστεί, μέχρι που ανακάλυψα, με τον καιρό, ότι συμπεριφερόταν παράξενα και μερικές φορές ακατάλληλα με τον σύζυγό μου και άλλους άντρες. Έτσι έκοψα τους δεσμούς μου, όπως κάνουν όλοι σε τέτοιες ιστορίες για να προστατεύσουν την οικογένειά τους. Δεν την ξανάκουσα μέχρι αυτή την ιστορία».

«Η πιο σύντομη συγγνώμη στην Ιστορία»

Ηχογραφήσεις που αποδίδονται στην Χαμραουί κυκλοφόρησαν πρόσφατα στα social media. Η αθλήτρια της Παρί Σ.Ζ. κορόιδευε το ζεύγος Αμπιντάλ και ειδικά τον Ερίκ, τον οποίο αντιμετώπιζε ως «γελωτοποιό» και την Χαγιέ ως «παλιοκόριτσο».

«Είμαι συντετριμμένη. Δεν έχω κοιμηθεί από τότε που το άκουσα αυτό», διαβεβαίωσε η Χαγιέ Αμπιντάλ. «Αυτό το κορίτσι ήρθε στο σπίτι μου, της άνοιξα τις πόρτες του σπιτιού μου... Ήρθα να τη στηρίξω στους αγώνες της στη Βαρκελώνη... Τα παιδιά μου ακόμα τη θυμούνται. Κι εκείνη μιλάει έτσι για μένα και την οικογένειά μου. Αυτό το κορίτσι είναι κακό».

Η σύζυγος του Ερίκ Αμπιντάλ, με τον οποίο είχε σχέση είκοσι χρόνια (έχουν πέντε παιδιά), εξηγεί επίσης γιατί επέλεξε να χωρίσει από τον σύζυγό της μετά από αυτή την ιστορία:

«Κάποιοι με επέκριναν που δεν συγχώρεσα τον άντρα μου και ζήτησα διαζύγιο ως αποτέλεσμα αυτής της ιστορίας. Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι ο γάμος μας πέρασε από πολλές γκρίζες ζώνες, για τις οποίες προτιμώ να μη μιλήσω και, φυσικά, η Κέιρα Χαμραουί δεν ήταν η πρώτη.

Σε καμία περίπτωση ο Ερίκ δεν μου ζήτησε συγγνώμη πρόσωπο με πρόσωπο, καθώς ποτέ δεν με υπερασπίστηκε από κατηγορίες ή φήμες που με βάραιναν. Το ήθελα πολύ. Ο Ερίκ δημοσίευσε μόνο μια ανάρτηση συγγνώμης στο Instagram, η οποία διαγράφηκε 48 ώρες αργότερα. Η πιο σύντομη συγγνώμη στην Ιστορία… Η απιστία είναι μια συνειδητή πράξη που μπορεί να αποφύγει ένας άντρας ή μια γυναίκα. Ο άντρας μου δεν την απέφυγε».

«Η Χαμραουί έχει εμπλέξει πολλούς»

Από εδώ και πέρα, η Χαγιέ Αμπιντάλ περιμένει τους ανακριτές να ρίξουν φως στην επίθεση που υπέστη η Χαμραουί, όμως οι έρευνες συνεχίζονται ακόμη.

«Η έρευνα δεν προχωρά τόσο γρήγορα όσο ήλπιζα, γιατί αναγκάζονται να διασταυρώσουν έναν τεράστιο όγκο αντιφατικών πληροφοριών. Και είναι πολύ περίεργο», πιστεύει.

«Είναι καλό που η Κέιρα Χαμραουί έχει πολλούς ανθρώπους που είναι θυμωμένοι μαζί της... ή που δεν λέει όλη την αλήθεια. Σε κάθε περίπτωση, "πέταξε" πολλά ονόματα στους ανακριτές χωρίς να ανησυχεί για τη ζημιά που επρόκειτο να κάνει (…)

Έλαβα απίστευτα πολλά μηνύματα στο Instagram από συζύγους διάσημων συζύγων ή μη που είχαν βιώσει την ίδια περιπέτεια με εμένα, με την Χαμραουί. Οι ερευνητές έχουν μια κόλαση δουλειάς μπροστά τους…».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις