NFL: Ακυρώθηκε η ανάρτηση απόσυρσης του Τομ Μπρέιντι

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 14:24
UPD:14:28
USA TODAY Sports/USA Today Sports

FILE PHOTO: Jan 21, 2018; Foxborough, MA, USA; New England Patriots quarterback Tom Brady (12) warms up before the AFC Championship Game against the Jacksonville Jaguars at Gillette Stadium. Mandatory Credit: Robert Deutsch-USA TODAY Sports TPX IMAGES OF THE DAY - RC12E7358D20/File Photo

A- A A+

Το μέλλον του Τομ Μπρέιντι φαίνεται όλο και πιο μπερδεμένο. Αργά χθες το ESPN είχε μεταδώσει την είδηση ​​της αποχώρησης του 44χρονου θρύλου, που μετράει 22 σεζόν στο NFL και επτά τρόπαια στο Super Bowl.

Προς το παρόν, ωστόσο, δεν υπάρχουν επίσημες επιβεβαιώσεις για κάτι τέτοιο. Ο Ντον Γι, ο μάνατζερ του Μπρέιντι, άφησε μια αμφιβολία, δηλώνοντας ότι «χωρίς να υπεισέλθω στην ακρίβεια ή όχι των όσων έχουν αναφερθεί, ο Τομ είναι το μόνο άτομο που θα μπορεί να επικοινωνήσει με ακρίβεια τα σχέδιά του».

Η ομάδα του θρυλικού quarterback είχε αναρτήσει ένα tweet που πιστοποιούσε την απόσυρση του αθλητή, το οποίο όμως στη συνέχεια διαγράφηκε.

Οι Τάμπα Μπέι Μπακανίρς, η ομάδα στην οποία ο Μπρέιντι έφερε τον τίτλο πριν από δύο χρόνια, στην πρώτη του σεζόν μετά τη μακρά πορεία του στους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς, θα ήθελε να τον πείσει να παίξει τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο και ο προπονητής Μπρους Άριανς είπε στο ESPN ότι ο παίκτης δεν του έχει πει τίποτα ακόμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις