Νέος άθλος της Λαμίας, 2-1 τον ΟΦΗ με ανατροπή

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 17:21
UPD:17:25
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Η Λαμία έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική περίοδο που διανύει και μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αποκλείοντας τον Άρη, νίκησε στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής τον ΟΦΗ 2-1 με ανατροπή, στο «Αθ. Διάκος».

Η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε στους 18 βαθμούς κι απομακρύνθηκε έτι περαιτέρω από τις τελευταίες θέσεις, ενώ το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια γνώρισε την τέταρτη ήττα (τρίτη συνεχής) στους πέντε τελευταίους αγώνες του (έχει και μια ισοπαλία), είναι εκτός εξάδας και πλέι οφ αυτή τη στιγμή, ενώ έχει παιχνίδι περισσότερο από ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης που βρίσκονται μπροστά του.

Το σκορ στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας άνοιξε στο 33ο λεπτό, όταν ύστερα από συνεργασία και σουτ του Γκαγέγκος η μπάλα κόντραρε στον Μπεχεράνο και ο Τσιλιανίδης την έστειλε στα δίχτυα, με τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ να σκοράρει ύστερα από δύο χρόνια και συγκεκριμένα από τη 18η Ιανουαρίου 2020.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε στο 47΄ μια κεφαλιά του Τοράλ που έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία του Σαράνοφ και στο 50΄ ήταν η σειρά της Λαμίας να χάσει μεγάλη ευκαιρία, όταν το σουτ του Μαρτίνεθ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο 61΄ την ευκαιρία του αγώνα για να «κλειδώσουν» το παιχνίδι, όταν η κάθετη πάσα του Τσιλιανίδη στον Ντουρμισάι έβγαλε τον επιθετικό των Κρητών μόνο απέναντι στον Σαράνοφ, αλλά εκείνος δεν κατάφερε να στείλει στην μπάλα στα δίχτυα.

Στο 82΄ και σε φάουλ του Λάμπρου ο Τοράλ έπιασε την κεφαλιά, ο Σαράνοφ απέκρουσε και ο Καμάου πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε για οφ σάιντ του σκόρερ. Αμέσως μετά (83΄) οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μανούσο, από γύρισμα του Αραμπούλι για να «γράψει» το 1-1.

Η αλλαγή του Μανούσου, που είχε μπει ως αλλαγή αντί του Τσούκαλου, ήταν η κίνηση που έμελλε να κρίνει και το παιχνίδι, καθώς στο 87΄ μετά από λάθος του Καμάου πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής και με το δεύτερο τέρμα του έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις