Πινγκ πονγκ: Πρωταθλητής στις Γυναίκες ο Ολυμπιακός

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 17:05
UPD:17:10
http://www.httf.gr/
A- A A+

Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας Γυναικών στην επιτραπέζια αντισφαίριση για την περίοδο 2021-2022.

Η πειραϊκή ομάδα ήθελε δύο νίκες στις ισάριθμες αγωνιστικές σήμερα (29/1), στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, τις πέτυχε χωρίς πίεση και εξασφάλισε τον 20ό τίτλο της Ιστορίας του.

Αρχικά επιβλήθηκε του ΑΣ Πέρα Αθηνών με 3-0 κι ακολούθως έδωσε το καθοριστικό παιχνίδι με τον δεύτερο της βαθμολογίας, Παναθηναϊκό. Με τριάδα ξένων αθλητριών επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 μέσα σε μία ώρα της αθηναϊκής ομάδας, που στηρίχτηκε μόνο σε Ελληνίδες και σιγούρεψε την πρωτιά μία αγωνιστική πριν από το τέλος.

Αύριο θα γίνει και η απονομή των επάθλων, όχι όμως και του χάλκινου μεταλλίου, διότι απομένουν σε εκκρεμότητα δύο αγώνες του ΔΑΟ Ταύρου, ο οποίος είχε ζητήσει αναβολή λόγω στενών επαφών με κρούσμα κορωνοϊού.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε με το απόλυτο των επιτυχιών, μάλιστα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό είχε ακόμα καλύτερο απολογισμό από τον πρώτο γύρο, καθώς επανέλαβε το 3-0 χωρίς να χάσει σετ.

Βεβαίως, ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε λιγότερο δυνατός από το πρώτο ματς και το κέρδος είναι τα νέα δυνατά τεστ για τις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας, Τόλιου και Τέρπου. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις