Το παιδί-θαύμα της Παλμέιρας πήρε την άδεια για το επόμενο βήμα

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 10:45
UPD:13:23
Twitter/@MadridXtra
A- A A+

Το νέο μεγάλο ταλέντο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου ονομάζεται Έντρικ, είναι 15.5 χρονών, ανήκει στην Παλμέιρας και τα τελευταία χρόνια έχει σκοράρει 167 γκολ σε 170 αναμετρήσεις τμημάτων υποδομής!

Ο γεννημένος την 21η Ιουλίου του 2006 ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων που βλέπουν στο πρόσωπό του, τον νέο Ρονολντίνιο ή Νεϊμάρ αν προτιμάτε.

Ο Έντρικ δεν έχει υπογράψει ακόμη επαγγελματικό συμβόλαιο, όμως, στην Βραζιλία υπάρχουν προσύμφωνα μέχρι οι αθλητές να κλείσουν τα 16 τους χρόνια.

Σε τούτο το προσύμφωνο η ρήτρα αποδέσμευσης του νεαρού άσου αγγίζει τα 110 εκατομμύρια ευρώ ενώ δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη μέχρι να ενηλικιωθούν.

Ο υπερταλαντούχος πιτσιρικάς έχει τραβήξει πάνω του, τα φώτα της δημοσιότητας και σημερινό δημοσίευμα της MARCA πηγαίνει την ιστορία ένα βήμα παρακάτω.

Την Παρασκευή στα γραφεία της Παλμέιρας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ανάμεσα στα στελέχη του συλλόγου και τους εκπροσώπους του Έντρικ με κεντρικό θέμα συζήτησης την μεταγραφή στην Ευρώπη.

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος, μάλιστα, έδωσε άδεια στους ατζέντηδες του παίκτη, ώστε να αρχίζουν να προετοιμάζουν την πώλησή του μέσα στους επόμενους μήνες, με στόχο να προσελκύσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερες προσφορές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κόστος της μετακίνησης μπορεί να ξεπεράσει τα 60 εκατομμύρια ευρώ και ήδη στο παιχνίδι της απόκτησής του, έχουν μπει η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, ο Άγιαξ, η Μπάγερν Μονάχου και η Τσέλσι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις