Κ. Μακεδονία: Εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων στην ΕΟ 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας στις 30/1

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 09:13
UPD:11:12
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
A- A A+

Εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν στις 30/1 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης –Έδεσσας, από τη Χ.Θ. 9 +500 (κόμβος Κ2) μέχρι τη Χ.Θ. 12+100 (κόμβος Σίνδου), στο έρεισμα δεξιά της οδού και στην κεντρική νησίδα.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Σημειώνεται ότι  ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες κοπής πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Επίησς, εργασίες κοπής πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022.

Οι εργασίες κοπής πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις, με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή