Μία από τα ίδια και τρίτη στη σειρά ήττα για Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 23:17
UPD:23:23
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός έδωσε συνέχεια στις κακές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων και ο Ερυθρός Αστέρας το εκμεταλλεύτηκε για να γίνει η πρώτη ομάδα που φεύγει φέτος από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τη νίκη, στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας.

Οι Σέρβοι επικράτησαν με 76-72 για την 23η αγωνιστική της διοργάνωσης απέναντι στους «ερυθρόλευκους», που γνώρισαν την τρίτη συνεχή ήττα και βλέπουν το στόχο της πρώτης τετράδας να απομακρύνεται.

Σημαντικές πάντως για την εξέλιξη κι έκβαση του αγώνα υπήρξαν οι απουσίες των Πρίντεζη, Παπανικολάου και ΜακΚίσικ, χωρίς αυτό να δίνει «άφεση» στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι γηπεδούχοι είχαν γι΄ άλλη μια φορά στα τελευταία παιχνίδια τους κακή κυκλοφορία της μπάλας και άσχημες επιλογές, μεγάλη αστοχία από μακριά και 17 λάθη.

Ο Ολυμπιακός υποχώρησε στο 12-8, έχοντας σε καλή ημέρα μόνο τους Βεζένκοφ (20π.) και Σλούκα (18π.). Ο Ερυθρός Αστέρας, που επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις σερί ήττες στην Ευρωλίγκα, βελτίωσε το ρεκόρ του σε 8-12, ενώ αυτή ήταν η πρώτη νίκη μετά από τέσσερις ήττες στο ΣΕΦ για τους Σέρβους.

Για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ο Ντόμπριτς πέτυχε 14 πόντους, ο Κάλινιτς 12, ο Ουάιτ 8 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Μίτροβιτς μέτρησε 8 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις