Κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση ο πρόεδρος της Ανζέ

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 11:15
facebook.com/AngersSCO/photos
A- A A+

Η υπόθεση εναντίον του Σαΐντ Σαμπάν γίνεται όλο και βαρύτερη, καθώς μια νέα καταγγελία για «σεξουαλική επίθεση από άτομο που κάνει κατάχρηση της θέσης του» υποβλήθηκε πρόσφατα εναντίον του, όπως ανέφερε το RMC επικαλούμενη δικαστική πηγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο επιπλέον πιθανά θύματα εντοπίστηκαν πρόσφατα από τους ανακριτές. Κι εάν η μία από αυτές τις γυναίκες δεν μπορούσε να συμμετάσχει στη διαδικασία λόγω της παραγραφής των γεγονότων που την αφορούσαν, η άλλη υπέβαλε καταγγελία, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των προσφυγών που διατυπώθηκαν κατά του προέδρου της Ανζέ.

Στα 55 του, ο Σαμπάν κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από πρώην υπαλλήλους του συλλόγου. Όπως αποκάλυψε το RMC, τον Φεβρουάριο του 2020 είχε υποβληθεί μια πρώτη καταγγελία και οδήγησε στην έναρξη προκαταρκτικής έρευνας από την εισαγγελία του Ανζέ.

Οι έρευνες στο περιβάλλον του θύματος και του υπόπτου είχαν γρήγορα οδηγήσει σε νέες μαρτυρίες άλλων υπαλλήλων ή πρώην εργαζομένων, που κατήγγειλαν παρατεταμένο και πιεστικό άγγιγμα σε σημεία του σώματός τους.

«Η δικαστική έρευνα συνεχίζεται σε αυτήν την υπόθεση, με την ελπίδα να δούμε τον φάκελο να κοινοποιηθεί στην εισαγγελία πριν από το καλοκαίρι και να ακουστεί», διευκρίνισε ο εισαγγελέας της Ανζέ, Ερίκ Μπουγιάρ.

Από την πλευρά του, ο Σαΐντ Σαμπάν αμφισβητεί όλα τα γεγονότα για τα οποία κατηγορείται. «Δεν έχουμε ενημερωθεί για νέα καταγγελία», επιβεβαίωσε το περιβάλλον του στο RMC.

«Θα ήταν καλό για όλους να σεβαστούν το απόρρητο της έρευνας για να εργαστούμε ήρεμα. Ο Σαΐντ Σαμπάν διατηρεί τη στάση του και παραμένει μαχητικός για να διατηρήσει το τεκμήριο αθωότητάς του».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις