Πρωθυπουργική... οργή για την παραχώρηση Βλάοβιτς

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 09:03
A- A A+

Γνωστός κι ένθερμος φίλος της Φιορεντίνα, ο νυν γερουσιαστής και 56ος πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι, άσκησε σφοδρή κριτική στη διοίκηση των «βιόλα» για τη διαφαινόμενη παραχώρηση του Ντούσαν Βλάοβιτς στη Γιουβέντους.

Ο Ρέντσι, που βρίσκεται πολύ συχνά στις εξέδρες του «Αρτέμιο Φράνκι» για τους αγώνες της ομάδας του, προσεγγίστηκε από το τηλεοπτικό κανάλι La7 σε μια παύση μεταξύ των ψηφοφοριών για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και των συναντήσεων με εκπροσώπους των διαφόρων κομμάτων, προκειμένου να μιλήσει για το θέμα.

Όμως, αντί να αναφερθεί στην πολιτική, ο ανταποκριτής της εκπομπής «Maratona Mentana Mentana» ζήτησε τη γνώμη του Ρέντσι για την επικείμενη μεταγραφή του Ντούσαν Βλάοβιτς από τη Φιορεντίνα στη Γιουβέντους.

Ο Ρέντσι, του οποίου ο γιος Φραντσέσκο παίζει ως επιθετικός στην Ποτζιμπόνσι (Δ΄ Εθνική), δεν άφησε τον εαυτό του να απαντήσει στο ερώτημα αν η Φιορεντίνα έγινε, στη συγκεκριμένη περίπτωση, «άρμα» της Γιουβέντους.

«Η Φιορεντίνα στο "άρμα" της Γιουβέντους; Είστε σε απευθείας μετάδοση ή μπορώ να βρίσω; Μη με αγχώνετε γιατί σήμερα είναι μέρα πένθους», απάντησε ο Ρέντσι.

«Ήμουν 15 ετών όταν πουλήθηκε ο Μπάτζιο. Αλλά αρκετά παιδιά της Φιορεντίνα, ο Μπερναρντέσκι, ο Κιέζα, θα τα δώσουν όλα στη "Γιούβε"... Τουλάχιστον να τα δώσουν σε άλλους», πρόσθεσε ο γερουσιαστής-οπαδός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις