Η άφιξη Βλάοβιτς φέρνει στην έξοδο τον Ντιμπάλα

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 13:18
UPD:16:00
REUTERS/JENNIFER LORENZINI
A- A A+

Ενώ από τη μια η άφιξη του Ντούσαν Βλάοβιτς στη Γιουβέντους φαίνεται ότι θα είναι το «χτύπημα» αυτής της μεταγραφικής περιόδου, το αποτέλεσμα του εγχειρήματος θα μπορούσε να επεκταθεί σε έναν άλλο πολύ σημαντικό παίκτη για τους «μπιανκονέρι», εδώ κι επτά χρόνια: τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Το βάρος μιας επένδυσης όπως αυτή που θα στηρίξει ο σύλλογος του Πιεμόντε για τον Βλάοβιτς περιπλέκει σίγουρα τον δρόμο που οδηγεί στην ανανέωση του συμβολαίου του νούμερο 10 της Γιουβέντους.

Η «Γιούβε» -υπενθυμίζει η Gazzetta dello Sport- αποφάσισε να αναβάλει οποιαδήποτε ομιλία για την ανανέωση του Ντιμπάλα για τον Φεβρουάριο, παρά τη συμφωνία που έχει ήδη επιτευχθεί για 8 εκατομμύρια ευρώ συν 2 εκ. μπόνους μέχρι το 2026, επειδή είχε ήδη σκεφτεί την προοπτική του Βλάοβιτς.

Το καθοριστικό παιχνίδι, λοιπόν, θα παιχτεί σύντομα και πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσα χρήματα είναι διατεθειμένη να ξοδέψει η ομάδα για να διατηρήσει τον πλέον αντιπροσωπευτικό επιθετικό της.

Μετά από μια αρχική συμφωνία, η «Γιούβε» -γράφει η εφημερίδα- έχει πια κάποιες αμφιβολίες για την ανανέωση του συμβολαίου στους αριθμούς που είχαν συμφωνηθεί αλλά και στη διάρκεια της συνεργασίας, λόγω των συχνών τραυματισμών του Αργεντινού.

Ο σύλλογος βρίσκεται αντιμέτωπος με τρεις πιθανότητες: να παραμείνει πιστός στη συμφωνία που επιτεύχθηκε, να προτείνει ανανέωση με χαμηλότερα νούμερα (περίπου 7 εκατομμύρια καθαρά) και με μειωμένη διάρκεια (3 χρόνια) ή να μην κάνει καμία προσφορά και να αφήνει τη συνεργασία με τον Ντιμπάλα να λήξει, αφήνοντας όμως στους ανταγωνιστές, συμπεριλαμβανομένης της Ίντερ, την ευκαιρία να αρπάξουν τον παίκτη.

Ως πιο πιθανό σενάριο θεωρείται η διοίκηση να παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο με μια νέα πρόταση, που θα περιλαμβάνει μειωμένες αποδοχές συγκριτικά με τις αρχικά προταθείσες αλλά και μικρότερη χρονική διάρκεια από την προηγούμενη συμφωνία.

Σε εκείνο το σημείο η μπάλα θα περάσει στον Ντιμπάλα, ο οποίος θέλει ακόμα να καταλάβει ποιος θα είναι ο ρόλος του στη Γιουβέντους με την παρουσία του Βλάοβιτς και αν θα επιβεβαιωθεί η κεντρική θέση στο πρότζεκτ που του προτάθηκε στην αρχή της σεζόν.

Αν η πρόταση της Γιουβέντους απορριφθεί τελικώς, τότε ο Ντιμπάλα θα μπορούσε να ακούσει και άλλες προσφορές, καθώς οι ενδιαφερόμενοι δεν λείπουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις