Αττική Οδός: 200 άτομα παραμένουν εγκλωβισμένα

Τι απαντά διευθυντικό στέλεχος της «Αττικές Διαδρομές» 
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 11:04
UPD:11:04
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Διακόσια άτομα και 100 αυτοκίνητα παρέμεναν εγκλωβισμένα μέχρι τις 10 το πρωί στην Αττική Οδό, σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή Λειτουργίας της εταιρείας «Αττικές Διαδρομές» Αριστοφάνη Παπαδημητρίου.

Απαντώντας γιατί η Αττική Οδός δεν κινήθηκε γρήγορα χθες το μεσημέρι για να μην δημιουργηθεί το πρόβλημα ο κ. Παπαδημητρίου υποστήριξε ότι «τα περιστατικά στην αρχή ήταν αντιμετωπίσιμα». «Όποιο σχέδιο είχαμε ήταν σχεδόν αδύνατο να υλοποιηθεί με τόσα φορτηγά και αυτοκίνητα στο δίκτυο» ανέφερε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι η κίνηση των φορτηγών στην Αττική Οδό δόθηκε εντολή να σταματήσει στις 2 το μεσημέρι ενώ στην Νέα Οδό είχε δοθεί από τις 9 το πρωί.

Όπως υποστήριξε, η κατάσταση με την κακοκαιρία «ήταν δύσκολα διαχειρίσιμη και πρωτόγνωρη και ακόμη και 60 εκχιονιστικά να είχαμε (είχαμε 34) θα είχαν αποκλειστεί». «Πιθανώς να αργήσαμε» αναγνώρισε και συνέχισε λέγοντας: «Ως Αττική οδός αισθανόμαστε άβολα και πολύ άσχημα για ό,τι έγινε. Στα 20 χρόνια λειτουργίας μας δεν είχαμε αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα και αποτελούσαμε υπόδειγμα για όλους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή