Συμφωνία Ρεάλ - Μπαρτσελόνα για «μη σύγκρουση» στη μεταγραφική αγορά

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 12:53
UPD:15:29
REUTERS/ALBERT GEA

Soccer Football - Spanish Super Cup - Semi Final - Real Madrid v FC Barcelona - King Fahd International Stadium, Riyadh, Saudia Arabia - January 12, 2022 FC Barcelona's Ousmane Dembele in action REUTERS/Albert Gea

A- A A+

Άτυπη «μη πολεμική» συμφωνία έχουν συνάψει Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στο μεταγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Marca, οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι του ισπανικού ποδοσφαίρου έχουν ουσιαστικά συνάψει σύμφωνο μη μεταγραφικής «επίθεσης» ο ένας στον άλλο.

Ουσιαστικά, οι πρόεδροι Φλορεντίνο Πέρεθ και Ζοάν Λαπόρτα κατέληξαν σε συμφωνία ότι η μία ομάδα δεν θα εμπλακεί στο θέμα των ανανεώσεων συμβολαίων για τους παίκτες της άλλης ομάδας.

Κατά τη διάρκεια του Clàsico που έγινε στο Ριάντ, για τον ημιτελικό του Copa del Rey, εμφανίστηκαν φήμες που έκαναν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της «Βασίλισσας» για τον Λουίς Αραούχο, κεντρικό αμυντικό των «Μπλαουγκράνα».

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης υπογράμμισε τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με την Μπαρτσελόνα, δηλώνοντας σταθερά ότι θέλει να τη σεβαστεί.

Παρόλα αυτά, ο πόλεμος μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στο διεθνές επίπεδο συνεχίζεται, με την «Μπάρτσα» να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να αποτρέψει τον Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ να μετακομίσει στην άμεση αντίπαλό της.

Μια άλλη περίπτωση είναι αυτή του Έντρικ Φελίπε, επιθετικού της Παλμέιρας γεννημένου το 2006, που έχει χαρακτηριστεί ως το επόμενο μεγάλο ταλέντο στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και ανακαλεί στη μνήμη την περίπτωση του Βινίσιους Τζούνιορ.

Τότε, το ταλέντο των «Μπλάνκος» είχε υποσχεθεί ότι θα επιλέξει την Μπαρτσελόνα, αλλά ως μεγάλος οπαδός της Ρεάλ, αποδέχτηκε τελικώς την πρόταση από την ομάδα του Πέρεθ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις