Έβγαλε αντίδραση η ΑΕΚ, 2-0 στο Περιστέρι τον Ατρόμητο

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 19:34
UPD:19:41
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Η ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα μετά το σοκ του ΟΑΚΑ από τον Παναιτωλικό, νίκησε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με 2-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και διατηρήθηκε σε απόσταση ενός βαθμού από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, η ομάδα των δυτικών προαστίων έμεινε καθηλωμένη στους 10 βαθμούς (σε 17 αγώνες) και ο δρόμος της στην κατηγορία συνεχίζει να είναι δύσκολος και ανηφορικός.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη παρατάχθηκε με τον Χατζηεμμανουήλ κάτω από τα δοκάρια της, καθώς ο Τσιντώτας αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ δηλώθηκε από την ομάδα του στην αρχική ενδεκάδα, ωστόσο στην προθέρμανση ένιωσε ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα και αποκλείστηκε.

Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό, ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία τους: ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ, ο Λιβάι Γκαρσία σούταρε και ο Γιαννιώτης απέκρουσε, για να κάνει το 0-1 στο ριμπάουντ ο Γιαννιώτης.

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 28ο λεπτό, σε πτώση του Μάνταλου, αλλά ο Γκορτσίλας έδειξε να συνεχιστεί το ματς και στο 51ο λεπτό η ΑΕΚ ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη: ύστερα από υπέροχη ενέργεια του Λιβάι Γκαρσία από δεξιά και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο αφύλαχτος) Τσούμπερ διπλασίασε.

Κάθε σκέψη των γηπεδούχων για κάτι θετικό τελείωσε στο 65΄, όταν σε διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Ρότα και Μουνίθ οι δύο παίκτες είχαν έντονο διάλογο, ο Μουνίθ χτύπησε τον αμυντικό της ΑΕΚ και αποβλήθηκε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις