Στο ίδιο έργο θεατές στο Χαριλάου

Όπως στο παιχνίδι του Κυπέλλου την Πέμπτη, Άρης και Λαμία έμειναν στο 0-0
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 17:37
UPD:17:47
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Άρης και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι και πάλι με 0-0 στο ίδιο γήπεδο («Κλεάνθης Βικελίδης») μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα καθώς το πρώτο παιχνίδι διεξήχθη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η «λευκή ισοπαλία», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα της συνάντησης, αφού ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος και οι ευκαιρίες αρκετές.

Οι Θεσσαλονικείς έχασαν κι άλλο έδαφος στο κυνήγι της πρώτης εξάδας κι έμεινε για τέταρτο συνεχή αγώνα τη νέα χρονιά χωρίς γκολ, τόσο σε πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, από την πλευρά της, πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια απομάκρυνσης από τις «επικίνδυνες θέσεις», αλλά και ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς την Τετάρτη (26/1, 21:30) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στο 8΄ ο Τιρόνε έκανε κεφαλιά-ψαράκι και ο Σιαμπάνης έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μπερτόλιο έπιασε ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ που βρήκε έτοιμο τον Σαράνοφ.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου ο Μπανγκουρά έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά το πλασέ του έφυγε δίπλα από την εστία του Άρη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα ευκαιρία στο 25΄, με τον Γκόλεμιτς να πιάνει κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι.

Στο 32΄ ο Μάνος με τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα να αγγίξει το δεξί δοκάρι, ενώ την ίδια τύχη είχε φάουλ του Ιτούρμπε στο 34΄, στην τελευταία φάση ενός εντυπωσιακού πρώτου 45λεπτου.

Εκ διαμέτρου αντίθετο ήταν το β΄ ημίχρονο, με το θέαμα να ολισθαίνει σε ποιότητα και τις ευκαιρίες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ο Μάντζιος επιστράτευσε για τους «κίτρινους» τον Καμαρά, που επέστρεψε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής τη νύχτα του Σαββάτου. Η ομάδα του Γρηγορίου, όμως, είχε καλή ανασταλτική λειτουργία, δεν απειλήθηκε και αν ο Καραμάνος ήταν πιο εύστοχος θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 67΄.

Στο 77΄ ο Μπανγκουρά έχασε το κοντρόλ μόνος απέναντι στον Σιαμπάνη, που έβγαλε και το σουτ του Τσούκαλου στις καθυστερήσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις