Μέγας Παναιτωλικός και στο Ηράκλειο, 4-2 τον ΟΦΗ

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 20:05
UPD:20:09
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Μεγάλο «διπλό» για τον Παναιτωλικό, που μετά το ΟΑΚΑ πέρασε και από το Ηράκλειο επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-2 του ΟΦΗ, σε αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική της Super League. 

Οι φιλοξενούμενοι πέναλτι στο 8΄, όταν ο Μαρινάκης ανέτρεψε τον Μόρσεϊ στην περιοχή. Ο Βάτερμαν απέκρουσε αρχικά την εκτέλεση του Μεντόσα, που σκόραρε το 0-1 στην επαναφορά.

Στο 14΄ ο Μαρινάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά ο Ντε Γκουζμάν βρήκε με κεφαλιά στον Λάμπρου κι εκείνος έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μελίσσα.

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 43΄ όταν μετά από κάθετη πάσα του Βούρου ο Νέιρα εκμεταλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της ομάδας του Αγρινίου και έγραψε το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα (45΄) και μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα, ο Κορνέλιους έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βάτερμαν και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Παναιτωλικό.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο αφού μετά το πέρας οκτώ λεπτών (53΄) οι φιλοξενούνενοι σημείωσαν και πάλι γκολ, αυτή τη φορά με τον Καρέλη που εκμεταλεύτηκε τη σέντρα του Μεντόσα για το 1-3.

Στο 66΄ ο Νέιρα και πάλι μείωσε σε 2-3 ενώ στο 80΄ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Μελίσσας απέκρουσε πέναλτι του Νέιρα, σε ανατροπή του Ντουρμισάι από τον Κορνέλιους.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά το γκολ ήρθε από την άλλη πλευρά, όταν στις καθυστερήσεις ο Βέργος έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε για το τελικό 4-2.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις