Θεσσαλονίκη: Καταθέτει εκ νέου η 24χρονη- «Να μιλήσει όποια έχει αντίστοιχο περιστατικό»

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 12:17
UPD:12:30
MotionTeam/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Κλήθηκε σήμερα να καταθέσει εκ νέου στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, η 24χρονη που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. 

«Όποια κοπέλα έχει κάποιο αντίστοιχο περιστατικό να βγει να μιλήσει. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Ελπίζω να βρω το δίκιο μου», είπε από το τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου η 24χρονη. 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, σε λίγες ώρες αναμένεται στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης παρουσία ψυχολόγου, έτσι ώστε να καταθέσει συμπληρωματικά στην ανακρίτρια για την υπόθεση του βιασμού

Η γυναίκα θα κληθεί να δώσει διευκρινίσεις για όσα είχε αναφέρει στις προηγούμενες τρεις καταθέσεις της, προκειμένου να διαλευκανθούν πτυχές της υπόθεσης.

Επίσης, εκτός από την 24χρονη, τον ανακριτή θα δουν τρία ακόμη άτομα από το περιβάλλον της. Πρόκειται για τη 17χρονη φίλη της, με την οποία πήγαν μαζί στο ρεβεγιόν, τον εργοδότη της κι έναν φίλο του, οι οποίοι ήταν αυτοί που τη συνάντησαν πρώτοι το πρωί της Πρωτοχρονιάς μετά από όσα συνέβησαν. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή