Στη ρεβάνς θα λύσουν τις διαφορές τους Λαμία και Άρης

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 23:47
UPD:23:51
INTIME SPORTS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Άρη και Λαμία, στη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας σε εκκρεμότητα την πρόκριση.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έμεινε «άσφαιρη» για τρίτο συνεχή αγώνα στο 2022, ενώ το συγκρότημα της Φθιώτιδας συνέχισε την ανοδική πορεία του.

Ο Άρης είχε στο πρώτο ημίχρονο 11 τελικές προσπάθειες, ωστόσο μόνο η πρώτη και η τελευταία απείλησαν, ουσιαστικά, τον Σαράνοφ.

Στο 8ο λεπτό ο Λέισμαν προωθήθηκε και δοκίμασε το δεξί σουτ έξω από την περιοχή, με τον Βούλγαρο τερματοφύλακα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο 43’, στο φαλτσαριστό σουτ του Γκάμα.

Το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου ήταν εκρηκτικό και μέσα σε ένα τρίλεπτο καταγράφηκαν όλες οι μεγάλες ευκαιρίες σε αυτό το διάστημα της συνάντησης.

Ο Σαράνοφ πρόλαβε τον Σούντγκρεν που βγήκε μόνος του από πλάγια θέση μετά το τακουνάκι του Μάνου, στην απέναντι εστία ο Κουέστα διόρθωσε με υπερένταση (και τραυματίστηκε) το λάθος του Σούντγκρεν προ του Ρόμανιτς, ενώ ο Σάσα σούταρε πάνω από τα δοκάρια στην εξέλιξη της φάσης!

Έκτοτε ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και το 0-0 έμεινε ως το τέλος, με μοναδική αξιόλογη φάση την επέμβαση του Σαράνοφ στο σουτ του Κριστιάν Λόπεθ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων.

Να σημειωθεί πως πριν από τη ρεβάνς στο «Αθανάσιος Διάκος», οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά σε τρεις ημέρες (23/1) στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις