Ο Παναθηναϊκός... τσέκαρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 19:03
UPD:19:06
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Υπόθεση ενός ημιχρόνου αποδείχθηκε για τον Παναθηναϊκό η πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρουσιάστηκε απόλυτα σοβαρή, δεν υποτίμησε τον αντίπαλο και στο φινάλε του πρώτου σαρανταπενταλέπτου ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι της συνάντησης άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6'. Ο Αϊτόρ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο αμαρκάριστος Βιτάλ έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό. Στο 20', πάλι από σέντρα του Αϊτόρ, ο Βιτάλ έγραψε το 2-0. Οι «πράσινοι» δεν σταμάτησαν εκεί και στο 32', από κάθετη πάσα του Καρλίτος, ο Αϊτόρ βρήκε δίχτυα για το 3-0. Το... κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Καρλίτος στο 41', όταν με υπέροχη λόμπα κρέμασε τον Γκέκα για το 4-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός έκανε συντήρηση δυνάμεων, σήκωσε το πόδι από το γκάζι και είδε να του ακυρώνονται ορθά δύο γκολ ως οφ-σάιντ. Ο Καρλίτος στο 50' και ο Ιωαννίδης στο 84' έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για το 5-0 και στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι... έσβησε, με το «τριφύλλι» να βάζει στο μυαλό του το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ιωνικό στη Νίκαια για το πρωτάθλημα της Super League.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις