Για «υπολείμματα» τρομοκρατίας κάνει λόγο η Ντ. Μπακογιάννη

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2007 12:00
A- A A+

Συνεργασία με την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, μετά το χτύπημα στην Αμερικανική Πρεσβεία είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Η κ. Μπακογιάννη εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις από την επίθεση, οι οποίες, όπως είπε, είναι εξαιρετικές και θα παραμείνουν έτσι.

Ανέφερε ακόμη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες γνωρίζουν τις μεγάλες προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και σημείωσε ότι υπάρχει για το θέμα συνεργασία και με τις αμερικανικές αρχές.

Η υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τη βούληση της κυβέρνησης για πάταξη οποιουδήποτε υπολείμματος τρομοκρατών σημειώνοντας ότι τέτοιες ενέργειες πλήττουν την δημοκρατία, τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, την κοινωνική συνοχή και το κύρος της χώρας.

Ο ελληνικός λαός, υπογράμμισε η υπουργός Εξωτερικών, έχει εκφράσει την απόλυτη βούληση του για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι ήδη έχει υπάρξει επικοινωνία και με την Ουάσιγκτον, ενώ σημείωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί και με την Κοντολίζα Ράις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή