5 ειδήσεις για να ξεκινήσετε την ημέρα σας

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 09:18
UPD:09:18
A- A A+

Μέτρα για ακόμη μία εβδομάδα

Παράταση των μέτρων για μία εβδομάδα προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή των ειδικών για να «ζυγίσει» τα μεγέθη της πανδημίας. Διαβάστε εδώ. 

 

Κατώτατος μισθός: Το χρονοδιάγραμμα για τη νέα αύξηση

 

Επισπεύδεται, με τροπολογία του υπουργείου Εργασίας η εκκίνηση της διαδικασίας για τον καθορισμό του κατώτατου μισθού για το 2022. Πώς θα καθοριστεί η αύξηση. Στα τέλη Απριλίου η εισήγηση του υπ. Εργασίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

 

Έξοδος σε «ακριβές» αγορές

Με στόχο την άντληση τουλάχιστον 2,5 δισ. ευρώ -κάτι βεβαίως που θα εξαρτηθεί και από τη ζήτηση- ανοίγει πιθανότατα σήμερα το βιβλίο προσφορών για το νέο 10ετές. Το επιτόκιο προβλέπεται «τσουχτερό» σε σύγκριση με περσινές εκδόσεις. Αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ. 

 

Πόση άδεια δικαιούνται γονείς παιδιών που ασθενούν με Covid

Διευκολύνσεις για τους γονείς όταν τα παιδιά τους νοσούν από κορωνοϊό και θέσπιση ειδικής άδειας ασθενείας για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα λόγω νόσησης από COVID, προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Εργασίας. Δείτε αναλυτικά τι ισχύει. 

 

Ο κύβος ερρίφθη για την επένδυση της Microsoft

Τρία Κέντρα Δεδομένων με πλήρη αλληλεξάρτηση μεταξύ τους αποτελώντας μια επιχειρηματική, λειτουργική και οικονομική οντότητα, σε τρία σημεία εγκατάστασης, περιλαμβάνει το επενδυτικό σχέδιο της Microsoft, Διαβάστε το ρεπορτάζ. 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή