Γιαννίκης: Το Κύπελλο είναι στόχος μας

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 20:30
UPD:20:31
aekfc.gr
A- A A+

Η ΑΕΚ άφησε πίσω τον ατυχή αγώνα με τον Παναιτωλικό, αφού ακολουθεί παιχνίδι με πολλαπλάσιο βαθμό δυσκολίες, σε διοργάνωση που αποτελεί έναν από τους στόχους της Ένωσης.

Αύριο οι «κιτρινόμαυροι» θα φιλοξενηθούν στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας και καλούνται να βελτιώσουν την αγωνιστική εικόνα τους για να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης, μίλησε στην Cosmote TV και ξεκαθάρισε ότι στόχος της ΑΕΚ είναι το Κύπελλο.

«Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Έχουμε αναλύσει με τους παίκτες το παιχνίδι, αλλά δεν μένει χρόνος. Κοιτάμε μπροστά. Έχουμε ένα παιχνίδι Κυπέλλου, θεσμός που είναι μέσα στους στόχους μας. Η σεζόν έχει ακόμη στόχους για την ΑΕΚ, οπότε συνεχίζουμε», είπε.

«Είναι πολλά πράγματα που συνθέτουν το παζλ ενός αγωνιστικού πλάνου και αυτά προσπαθούμε κάθε μέρα να συνδέσουμε για να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια σε αυτό που κάνουμε», πρόσθεσε.

Όσο για το πόσο σύντομα πιστεύει ότι αυτά τα κομμάτια θα ενωθούν; «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού μας την ευχέρεια να σκοράρουμε ένα δεύτερο γκολ, οπότε η διάρκεια που θέλουμε, ανισσοροπεί. Αυτό δουλεύουμε καθημερινά, βλέπουμε βελτίωση, αλλά όχι στον βαθμό που θέλουμε. Οπότε, συνεχίζουμε τη δουλειά για να το εμπεδώσουμε».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν σκέφτεται αλλαγή τακτικής αύριο, απάντησε: «Τα σκεφτόμαστε όλα, αλλά δεν θα πω δημόσια ποιο θα είναι το πλάνο μας. Τα αγωνιστικά πλάνα είναι θέματα εσωτερικά. Θα κοιτάξουμε, όπως έχουμε δείξει στο παρελθόν σε μεγάλα παιχνίδια, να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας ανεξαρτήτως συστήματος».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις