Η Σπέτσια «σκότωσε» και τη Μίλαν, 6-0 η Φιορεντίνα την Τζένοα

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 00:26
UPD:00:29
REUTERS/DANIELE MASCOLO

Soccer Football - Serie A - AC Milan v Spezia - San Siro, Milan, Italy - January 17, 2022 Spezia's Emmanuel Gyasi celebrates scoring their second goal with Jakub Kiwior REUTERS/Daniele Mascolo

A- A A+

Στις 22 Δεκεμβρίου η Σπέτσια του Τιάγκο Μότα είχε νικήσει τη Νάπολι στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και απόψε (17/1), αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο», πέρασε επίσης νικηφόρα με 2-1 από τη Λομβαρδία, προς μεγάλη χαρά της Ίντερ.

Η Μίλαν έχασε πέναλτι με τον Τεό Ερταντές στο 45΄ (άουτ), ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα προηγήθηκε με γκολ του Λεάο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, όμως, η ομάδα της Λιγουρίας ισοφάρισε με τον Αγουδέλο στο 64΄ κι έφτασε στην ανατροπή στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Γκανέζου Γκιασί.

Κερδισμένη της 22ης αγωνιστικής ήταν η Νάπολι, που νίκησε 2-0 στο «Νταλ Άρα» με γκολ του Μεξικανού Λοσάνο (20΄, 47΄) τη γηπεδούχο Μπολόνια και μείωσε στο -4 από την πρωτοπόρο Ίντερ και στο -2 από τη Μίλαν, με τους «Νερατζούρι» να έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Η απόλυση του Άντρι Σεφτσένκο από την Τζένοα την Κυριακή (16/1) όχι μόνο δεν ανέστρεψε το κλίμα αλλά την ακολούθησε βαρύτατη ήττα με 0-6 (15΄ Οντριοθόλα, 34΄ Μποναβεντούρα, 42΄, 69΄ Μπιράγκι, 51΄ Βλάχοβιτς, 77΄ Τορέιρα) από τη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι», επίσης στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Οι «βιόλα» έσπρωξαν ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό τους φιλοξενούμενους, που μετά τη νίκη στο Κύπελλο επί της Σαλερνιτάνα τον Νοέμβριο συμπλήρωσαν 10 παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη.

Οι «ροσομπλού» μέτρησαν έκτοτε τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες, με συνέπεια να βρίσκονται στην προτελευταία θέση, έξι βαθμούς πίσω από τη 17η Βενέτσια και με αγώνα περισσότερο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις