Ταυτοποίηση ατόμου για την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία

Προέρχεται από το χώρο των Εξαρχείων και είναι γνωστό στις αρχές
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2007 20:52
UPD:20:57
A- A A+

Ενα άτομο που προέρχεται από το χώρο των Εξαρχείων και είναι γνωστό στις αρχές πριν από την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία, έχει ταυτοποιηθεί για το τρομοκρατικό χτύπημα, σύμωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού καναλιού Μega.

Όπως μετέδωσε το κανάλι, δεν έχει διευκρινιστεί αν το εν λόγω άτομο έχει ταυτοποιηθεί από τις εικόνες που έχουν καταγράψει οι κάμερες της πρεσβείας http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/01/15/1289183.htm .

Παράλληλα εξετάζονται λεπομερώς τα βίντεο ληστειών που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες, καθώς πιθανολογείται ότι η ομάδα των τρομοκρατών χρηματοδοτεί τις ενέργειές της μέσω ληστειών σε τράπεζες.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ από την πλευρά του τόνισε πως έχουν δοθεί στις ελληνικές αρχές όλα τα στοιχεία για την επίθεση, συμπεριλαμβανομένων των βίντεο από τις κάμερες της πρεσβείας.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του Mega, το 51,4% των ερωτηθέντων πιστεύει πως για το χτύπημα στην αμερικανική πρεσβεία ευθύνονται εναπομείναντα τμήματα της εγχώριας τρομοκρατίας, ενώ ποσοστό 83,4% θεωρεί ότι το χτύπημα θα έχει επιπτώσεις στη διεθνή εικόνα της χώρας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή