Στον τελικό του Σούπερ Καπ η Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 23:43
UPD:23:49
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 3-2 στην παράταση την Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, στη διοργάνωση που φιλοξενείται με τη μορφή φάιναλ-4 στη Σαουδική Αραβία (Ριάντ).

Εκεί, η «βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (16/1) το νικητή του αυριανού αγώνα (13/1) μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχοντας την ευκαιρία να κατακτήσει τον 12ο τίτλο της στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι νίκησε την ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στη διοργάνωση (13) για πέμπτη φορά στα τελευταία έξι ισπανικά ντέρμπι, σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει και μια ισοπαλία.

Ταυτόχρονα, ο Ιταλός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει και το ισπανικό Super Cup μετά το γερμανικό, το αγγλικό και το ιταλικό!

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε 2-2, καθώς ο Βινίσιους στο 25΄ έκανε το 1-0 για τη Ρεάλ, ο Ντε Γιονγκ ισοφάρισε στο 41΄, ο Μπενζεμά ξανάδωσε προβάδισμα στη «βασίλισσα», για να κάνει το 2-2 ο Φάτι στο 83΄.

Στην παράταση ο Βαλβέρδε, που είχε μπει αλλαγή στο 82ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο 98΄ κι έστειλε την ομάδα του στον τελικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις